Skeikampen

På Skeikampen (800 moh.) finner du alpinanlegg med 10 heiser og 17 nedfarter til alle vanskelighetsgrader, 121 km langrennsløyper, kanefart, go-cartkjelking, airboard, eget barneland, hundespann og helt ny spa avdeling.

Om sommeren kan du spille golf på 18 hulls bane på over 900 moh, noe som gjør den til en av de høyest beliggende baner i Norge, benytte områdets rike nett av sykkelveier, dra på ridetur, fiske eller bade.

Tretten

Tretten er hyttefeltets nærmeste knutepunkt med omverdenen, og kan by på to dagligvareforretninger, kjøttforretning, bensinstasjon, byggvare, den "verdenskjente" Cadillac Diner mm.

Stedet er godt vant med hyttefolk og her får du tak i det meste.

GudbrandsdalslÅgen

I Gudbrandsdalslågen finner du harr, sik og en av norges fineste ørretstammer. Så godt som hele elva fra Otta til Lillehammer egner seg til fiske enten fra båt eller land, og på de rette stedene kan du med litt flaks dra opp en rugg som tar seg godt ut på peishylla!

Øyer

Øyer er hovedsenteret for kommunen hyttefeltet befinner seg i, og er vesentlig mer innholdsrik enn de andre tettstedene i nærheten. Pga. den store turismen i forbindelse med Hafjell og Hunderfossen kan denne bygda svært mye å tilby. Her finner du blant annet restauranter, utesteder, dagligvare, fritidsaktiviteter, golfbane, bank, sportsbutikk, Vinmonopol mm.

I Lekeland Hafjell kan barna boltre seg i sklier, hinderløyper, ballbinger, spøkelsesrom med mer. De kan hoppe, klatre, krype, balansere, skli, utforske og oppdage.

Hafjell golf stiller 9 hull til din disposisjon hele sommeren.

Øyerfjellet

Øyerfjellet er tettpakket med skiløyper av alle slag, og du kan garantert finne et terreng som passer for deg. Løypenettet strekker seg milevis både nord og sør, og du kan lett velge et område som passer vær og føreforhold best mulig.

Øyerfjellet byr på friluftsliv som passer de fleste, både sommer og vinter. Området har rike jakt- og fiskemuligheter.

Hafjell

Hafjell er Norges 3. største alpinanlegg, et sted du finner et variert nedfartsnett og utfordringer for hele familien.

13 skiheiser og ny gondol betjener de lange nedfartene der den lengste måler hele 7 km. Høydeforskjellen er på 830 m, og et meget godt utbygd snøanlegg sikrer skiføre fra november til slutten av april.

Nedfartene i Hafjell ligger i solhellinga mot vest, og i le for vind og vær. Hafjellparken er favoritten for de med snowboard og twintip ski på beina.

Hunderfossen Familiepark

Hele norges eventyrpark inviterer hele familien til en spennende og interessant opplevelse. Hunderfossen Familiepark holder åpent fra mai til september, og Vinterparken holder åpent i det meste av vinteren.

Lillehammer

Lillehammer er Gudbrandsdalens hovedsenter, og kan foruten en koselig småbyfølelse tilby et bredt spekter av kultur og opplevelser. Her finner du steder som Maihaugen, Lillehammer kunstmuseum, Norges Olympiske museum, Norsk kjøretøymusum, Olympiaparken. Se mer på kommunens websider.

Jorekstad Fritidsbad

Helårs badeanlegg med flere basseng både inne og ute.